PRESSE

Pressemeddelelser og pressefotos kan ses og downloades nedenfor.

IVÆRKSÆTTERDRØMME


En ærlig podcast der udfordrer den klassiske tanke om iværksætteriet


Podcasten fokuserer på, at der ikke kun er én vej frem. Det er det gennemgående tema - hvor vi tager udgangspunkt i, at snakke med forskellige iværskættere, som har håndteret iværksætterrejsen på vidt forskellige måder. Der er ham vi alle kender, som starter sin virksomhed i forældrenes kælder og som arbejder, spiser og sover fra samme sted - og så er der alle de andre som rent faktisk udgør størstedelen af alle iværksættere. De andre som arbejder og brænder for sin virksomhed, men samtidig får det til at passe ind i et liv og en hverdag som de ønsker - måske med børn, eller et arbejde på halv tid.


Vi viser et mere nuanceret billede af iværksætteriet, og vi kommer med bag om det at starte og drive en virksomhed. Vi kommer under huden på iværksætterne med blandt andet de fiaskoer man som iværksætter ikke kan undgå at komme ud for, og samtidig snakker vi om presset, tvivlen, tilstrækkeligheds følelsen, vedholdenheden og alt der hører med.


Iværksætterrejsen er langt mere end champagne og dyre biler.
Det handler om alt det man går igennem på sin vej - et iværksættereventyr - som byder på en enormt spændende rejse fyldt med mod, energi, sejrer, modstand og overlevelse.

Iværksætterlivet er for langt de fleste indbegrebet af at gå op og ned. Men desværre, synes jeg, vi er rigtig gode til kun at fortælle alle succeshistorierne. De første par år kørte jeg kun ud fra det typiske narrativ om, hvordan du er en seriøs iværksætter: 80 arbejdstimer om ugen, konstant dårlig samvittighed, hvis jeg tog en aften fri, og afbud til alt andet end arbejde i weekenderne. Alt eller intet udelukker ligesom, at der er en mellemvej. Og det, synes jeg, er forkert.

Alexander Stricker

MEDIER

Vejle Amts Folkeblad Iværksætterdrømme
Avisen.dk Iværksætterdrømme
Erhverv plus Iværksætterdrømme
Startinfo.dk Iværksætterdrømme

Ny podcast skal formidle, at iværksætteri er andet end 80 arbejdstimer og "alt eller intet"-kultur

Iværksætterdrømme er både en podcast og et opgør i forhold til at ændre billedet på, hvad iværksætteri i virkeligheden indebærer

"Det er et vigtigt statement, at succes ikke kun er, når millionerne ruller ind, eller man sælger sin virksomhed med en kæmpe fortjeneste"

Du kommer med bag om det at starte og drive en virksomhed. Hør blandt andet om fiaskoerne, presset, tvivlen, tilstrækkeligheds følelsen, vedholdenheden og meget mere

PRESSEFOTOS

Pressebillede 1
Pressebillede 2
Pressebillede 3
Pressebillede 4
Pressebillede 5
Pressebillede 6
Pressebillede 7
IVD podcast cover
Startup Talks frontpage
IVD podcast tidligere cover
Pressebillede 8
Pressebillede 9
IVD logo